Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Oosterscheldekreeft lang in rust-modus

YERSEKE

De kreeftenvissers in de Oosterschelde mogen sinds half maart hun korven en fuiken uitzetten, maar het duurde tot 25 maart voordat de eerst kreeft aan land werd gebracht in Colijnsplaat. Vanwege het langdurig koude weer is de kreeft namelijk nog nauwelijks actief.

1 / 1
De YE-41 op haar vaste stek in Yerseke. (Foto W.M. den Heijer)

De YE-41 op haar vaste stek in Yerseke. (Foto W.M. den Heijer)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook