Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Hoe gaat de chartervaart verder na de corona?

HARLINGEN

De chartervaart en de rondvaart mogen sinds 5 juni weer gasten aan boord ontvangen. We spreken zes ondernemers in de branche over de tijd die gaat komen en de hoop dat snel meer mag.(Geen abonnee en u wilt dit artikel toch lezen? Klik dan hier.)

1 / 1
Alleen actieve zeilcharterschepen ouder dan 50 jaar komen in aanmerking voor de speciale steunregeling. (Foto Gouden Vloot)

Alleen actieve zeilcharterschepen ouder dan 50 jaar komen in aanmerking voor de speciale steunregeling. (Foto Gouden Vloot)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook