Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Chinese werven op zwarte lijst Verenigde Staten

WASHINGTON

De Amerikaanse president Joe Biden heeft een nieuwe zwarte lijst samengesteld van Chinese bedrijven waarin Amerikanen niet mogen investeren. Op de lijst staan onder meer grote Chinese scheepswerven en offshore bedrijven.

1 / 1
CSSC Offshore & Marine Engineering is een van de werven op de zwarte lijst van de Amerikanen. (Foto CSSC)

CSSC Offshore & Marine Engineering is een van de werven op de zwarte lijst van de Amerikanen. (Foto CSSC)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook