Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Succes FVEN: varend erfgoed Amsterdam hoeft niet te verduurzamen

AMSTERDAM

Wethouder de Vries van de gemeente Amsterdam is op 1 juni de FVEN tegemoet gekomen na hun noodkreet over zowel de gestegen prijzen voor vaarvignetten als over de voorgenomen duurzaamheidseisen. Een ontheffing voor Amsterdams Varend Erfgoed betreffende de duurzaamheidseisen is toegezegd, nu de rest nog.

1 / 1
Ontheffing van duurzaamheidseisen voor varend erfgoed in Amsterdam. (Foto FVEN)

Ontheffing van duurzaamheidseisen voor varend erfgoed in Amsterdam. (Foto FVEN)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook