Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

[UPDATE] Scheepsverkeer Gent weer op gang na stremming sluis Evergem

EVERGEM

Vaarwegbeheerder De Vlaamse Waterweg heeft in samenwerking met de scheepvaartpolitie en North Sea Port het scheepvaartverkeer bij de sluis Evergem maandag 7 juni vanaf 10:00 uur weer gecontroleerd op gang komen. De stremming was veroorzaakt door het plooien en gedeeltelijk zinken van de Renske (80 x 8,20 meter).

1 / 1
De Renske werd geborgen door Multraship in samenwerking met Hebo-maritiem. (Foto Adri van de Wege)

De Renske werd geborgen door Multraship in samenwerking met Hebo-maritiem. (Foto Adri van de Wege)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook