Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Nelleke Schouwenaar doopt Scot Isles bij Royal Bodewes

MARTENSHOEK

Royal Bodewes in Martenshoek heeft vrijdag 4 juni de Scot Isles (bouwnummer 751) te water gelaten. Opdrachtgever Scotline Marine Holding in Romford, Essex, had Nelleke Schouwenaar-Van der Schaaf, echtgenote van werfdirecteur Johan Schouwenaar, gevraagd het schip te dopen.

1 / 1
De Scot Isles eist haar plek op in het water van het Oude Winschoterdiep.

De Scot Isles eist haar plek op in het water van het Oude Winschoterdiep.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (5)
 • elzinga

  rwslelystad, bent u een formele rws vertegenwoordiger ? gaat u dan niet heel erg buiten uw boekje door anoniem hier commentaar te leveren uit naam van rws ???

 • DirkSteenstra

  Hoe

 • rwslelystad

  Wordt een beetje moe van de altijd opgewekte Elzinga! Ga iets doen met je leven.

 • elzinga

  Ook in deze industrie, volop list en bedrog.

 • j.hagens

  Lees altijd met veel plezier, dat men in Nederland complete Schepen bouwt.
  Er wordt veel innovatie ingestopt, vraag mij af of de Nederlandse Regering hier achter staat, en zo ja waarom men dan i het Buitenland cascos laat bouwen voor de Marine en hier afbouwt, terwijl men in Nederland prima in staat is deze opdrachten binnen te halen.
  Of zouden sommige werven een streepje voor hebben?
  Helaas is vandaag het doek gevallen voor Centraalstaal, hopende dat de noordelijke Scheepsbouw desnoods met regeringssteun, de handdoek kunnen en willen oppakken om Centraalstaal nieuw leven in te blazen.

 • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

  Lees ook