Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

CSI: ‘2020 was door corona echt een transitiejaar’

Rotterdam

Nieuwe alarmeringssystemen kunnen meer en meer op afstand worden geïnstalleerd. Tot die conclusie kwam CSI Control Systems tijdens het coronajaar 2020. Dat jaar hebben ze vooral gebruik gemaakt van lokale engineers die remote werden ondersteund , vertelde Antoinette Willemsen tijdens Maritime Platform 2021.

1 / 1
Antoinette Willemsen (CSI) was te gast bij Maritime Platform 2021

Antoinette Willemsen (CSI) was te gast bij Maritime Platform 2021

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook