Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

CSI: ‘2020 was door corona echt een transitiejaar’

Rotterdam

Nieuwe alarmeringssystemen kunnen meer en meer op afstand worden geïnstalleerd. Tot die conclusie kwam CSI Control Systems tijdens het coronajaar 2020. Dat jaar hebben ze vooral gebruik gemaakt van lokale engineers die remote werden ondersteund , vertelde Antoinette Willemsen tijdens Maritime Platform 2021.

1 / 1
Antoinette Willemsen (CSI) was te gast bij Maritime Platform 2021

Antoinette Willemsen (CSI) was te gast bij Maritime Platform 2021

In het verleden vlogen engineers namens CSI, dat alarmeringssystemen op schepen installeert, over de hele wereld om systemen te integreren. ‘Onze engineers kregen door corona te maken met quarantaineverplichtingen bij het vliegen. Waardoor ze niet snel van de ene naar de andere plek konden.’

Dit artikel is exclusief voor abonnees

(Jelmer Bastiaans)

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook