Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Beequip: leasen maritiem materiaal neemt vlucht

Rotterdam

Het Rotterdamse bedrijf Beequip timmert flink aan de weg op de leasemarkt. Met name de ‘sale & lease back’- leaseconstructie waarbij bestaand materiaal door Bequip wordt aangekocht en vervolgens weer wordt teruggeleast aan bedrijven, is populair zei Ilse Rodewijk van Beequip tijdens het Maritime Platform. ‘Bedrijven kunnen zo werkkapitaal vrijmaken’

1 / 1
Beequip heeft onder meer de vergroening van binnenvaartschip Roma gefinancieerd. Foto: Beequip

Beequip heeft onder meer de vergroening van binnenvaartschip Roma gefinancieerd. Foto: Beequip

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook