Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Bunkertanker Vorstenbosch kan nog 15 jaar vooruit met stookolie

ROTTERDAM

De Vorstenbosch heeft nog een lange, maar ook veranderende toekomst voor zich, voorspelt CEO Niels Groenewold van VT Group. Het bunkerschip (147 x 23 meter) van de Rotterdamse rederij is de grootste binnenvaarttanker ter wereld. Op 3 juni vierden Havenbedrijf Rotterdam en VT Group de 10e verjaardag van de gigant.

1 / 1
De jarige Vorstenbosch ligt aangemeerd in de Rotterdamse Waalhaven. (Foto Jelmer Bastiaans)

De jarige Vorstenbosch ligt aangemeerd in de Rotterdamse Waalhaven. (Foto Jelmer Bastiaans)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (1)
  • Koos

    Aan de moed te zien op de foto durven ze nog steeds niet af te laden.

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook