Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Hekkotter Z-19 Brigitte nadert voltooiing

OOSTENDE

Scheepsbouwer Bema in Oostende levert binnenkort de hekkotter Z-19 Brigitte op aan reder Peter Thysebaerdt. Het casco werd gebouwd bij Ibis Construction in het Friese Sumar. Ook het ontwerp is Nederlands. Hernand Jansen van Scheepsbouwkundig Bureau Herman Jansen uit Monnickendam tekende het lijnenplan.

1 / 1
De Z-19 aan de afbouwkade in het visserijdok van Oostende. (Foto Bram Pronk)

De Z-19 aan de afbouwkade in het visserijdok van Oostende. (Foto Bram Pronk)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook