Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

‘De scheepvaart is veel te behoudend met de subsidieaanvraag’

Rotterdam

‘Het is verbazingwekkend dat niet iedereen op de hoogte is van de mogelijke subsidies. Er zit veel geld in de vergroeningsubsidiefondsen’ zegt Hans Flipsen, subsidieadviseur bij Evers + Manders. ‘De scheepvaart is veel te behoudend met de aanvraag van subsidie.’ Hij was te gast bij Maritime Platform 2021.

1 / 1
Subsidieadviseur Hans Flipsen was te gast bij Maritime Platform 2021

Subsidieadviseur Hans Flipsen was te gast bij Maritime Platform 2021

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (3)
 • daisy

  Soepsidie is ook helemaal niet bedoeld voor de “gewone” man maar voor het wegsluizen van uw en mijn belasting centen naar multinationals.
  Zie windmolenwaanzin en biomassakassa.

  G.M. Noldes

 • Williebrordus

  Precies !

 • nosceorbis

  Tja, maar meneer verteld er niet bij dat de aanvraag tot een subsidie een dergelijke tijdrovende en ingewikkelde procedure is dat er zelfs gespecialiseerde firma’s op de markt zijn die op basis van “no cure, no pay” een subsidie aanvragen en dan bij toekenning 20% commissie vragen. Niet het niveau moet omhoog, maar de bureaucratie omlaag!

 • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

  Lees ook