Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Zware Kees: Toren van Babel

Het valt niet mee om binnenvaartschipper te zijn anno nu. Buiten allerlei andere problemen, is er ook gebrek aan personeel, lees ik in deze krant. Daardoor komen meer er buitenlandse werknemers die ‘steeds minder Duits zijn georiënteerd’. En natuurlijk ook geen Nederlands spreken.

1 / 1
Misschien is steenkolen-Engels zo gek nog niet.

Misschien is steenkolen-Engels zo gek nog niet.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook