Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Rechter geeft scheepseigenaar voor tweede keer gelijk in geschil over havengeld

ARNHEM

De gemeente Hengelo heeft het lid op de neus gekregen bij een juridisch conflict over havengeld met de eigenaar van een binnenvaartschip. Het Gemeentelijk Belastingkantoor Twente moet de berekening van het havengeld overdoen. Dat heeft het gerechtshof in Arnhem onlangs bepaald.

1 / 1
Het Twentekanaal in Hengelo. (Foto Wikipedia)

Het Twentekanaal in Hengelo. (Foto Wikipedia)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook