Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Douane vindt 5 ton cocaïne tussen bananen in haven Antwerpen

Antwerpen

De Belgische douane heeft donderdag 3 juni ruim 5000 kilo cocaïne onderschept in de haven van Antwerpen. De partij drugs zat verstopt in een container met bananen uit het Zuid-Amerikaanse Ecuador en heeft een geschatte straatwaarde van meer dan 250 miljoen euro, meldt het Belgische ministerie van Financiën.

1 / 1
De enorme hoeveelheid cocaïne (Foto Douane)

De enorme hoeveelheid cocaïne (Foto Douane)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook