Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Zeevrachtenmarkt: Er wordt eindelijk echt geld verdiend

ROTTERDAM

Eneti, voorheen bekend als Scorpio Bulkers, profiteert van een flinke verbetering van de droge-ladingmarkt. Nieuwbouw wordt al overwogen. In het eerste kwartaal van dit jaar boekte Eneti een nettowinst van $ 42 miljoen. Vorig jaar werd er in dezelfde periode nog een verlies geleden van $ 125 miljoen.

1 / 1
Vitol charterde de Elandra Elbrus 12 maanden voor 33.500 dollar per dag.

Vitol charterde de Elandra Elbrus 12 maanden voor 33.500 dollar per dag.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook