Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

NT Webinar over een duurzame binnenvaart op 11 juni

ROTTERDAM

Is de binnenvaart klaar voor een duurzame toekomst? Wat zijn oplossingen én uitdagingen op dit vlak? Zijn ook verladers bereid hun steentje bij te dragen? Of liggen alle risico’s bij de binnenvaartondernemers? En welke rol kan ketensamenwerking spelen?

1 / 1
Liggen alle risico’s van verduurzaming bij de binnenvaartondernemer? (Foto Robin van den Bovenkamp)

Liggen alle risico’s van verduurzaming bij de binnenvaartondernemer? (Foto Robin van den Bovenkamp)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook