Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Eemshorn voer met slapende bemanning tegen Oosterscheldekering

AMSTERDAM

De zware aanvaring van de schelpenvisser Eemshorn met de binnenzijde van de Oosterscheldekering in 2018 is hoogstwaarschijnlijk het gevolg van het in slaapvallen van de stuurman. Dat concludeert het Tuchtcollege voor de Scheepvaart. De gezagvoerder wordt verweten onvoldoende toezicht te hebben gehouden.

1 / 1
De zwaargehavende Eemshorn na de aanvaring met de Oosterscheldekering. (Foto Omroep Zeeland)

De zwaargehavende Eemshorn na de aanvaring met de Oosterscheldekering. (Foto Omroep Zeeland)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook