Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Deelstaat Bremen wil wedloop met grootste zeehavens volhouden

BREMEN

De deelstaat Bremen wil de komende jaren 500 miljoen euro investeren in de haven van Bremerhaven en Bremen en in de Weser. Dit is volgens de deelstaatregering nodig om de wedloop met Antwerpen en Rotterdam, maar ook met havens aan de Oostzee, te kunnen volhouden.

1 / 1
defaultDe twee nieuwe kranen van MSC-Eurogate in Bremerhaven. (Foto Eurogate)

defaultDe twee nieuwe kranen van MSC-Eurogate in Bremerhaven. (Foto Eurogate)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook