Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

‘Binnenvaart overgeleverd aan grillen van systeem’

ROTTERDAM

Er geldt nog steeds een wachttijd van een paar dagen voor binnenvaartschepen in de Rotterdamse haven. De volumes groeien, terwijl de capaciteit achterblijft. Maira van Helvoirt, secretaris van het Centraal Bureau voor de Rijn- en Binnenvaart (CBRB), vertelt over het congestieprobleem.

1 / 1
Maira van Helvoirt: 'De containerterminals in de Rotterdamse haven staan nokkie vol.' (Foto Nathalie van Herk)

Maira van Helvoirt: 'De containerterminals in de Rotterdamse haven staan nokkie vol.' (Foto Nathalie van Herk)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook