Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Congestie zeehavens voelbaar tot in Zwitserland

BAZEL

Vertraagde afhandeling van zeeschepen vormt een steeds groter probleem voor de binnenvaart. Dat stelt Port of Switzerland. De aankomsttijden van zeeschepen verschuiven steeds vaker, waardoor binnenvaart regelmatig voor niets ligt te wachten in de zeehavens.

1 / 1
Containeroverslag in Birsfelden. (Foto Port of Switzerland)

Containeroverslag in Birsfelden. (Foto Port of Switzerland)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook