Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Zware Kees: Terrasje in Vlissingen

VLISSINGEN

Hoewel ik er talloze malen langs ben gevaren, onderweg van of naar Steenbank loods, en neerkeek vanaf de brugvleugel op Vlissingen (het ligt ook zo laag en de brugvleugel is ook zo hoog) ben ik nooit in de oude stad zelf geweest. Ja, een enkele keer op het treinstation, daarna per taxi naar Vlissingen-Oost, waar mijn schip lag te wachten.

1 / 1
Mijn eigen schip.

Mijn eigen schip.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook