Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Zeevrachtenmarkt: Nog steeds stijgende winsten in containervaart

ROTTERDAM

De in Monaco gevestigde rederij Zodiac Maritime bestelde bij de Zuid-Koreaanse werf Daewoo Shipbuilding vier schepen van 15.000 teu, oplevering eerste helft van 2024. De prijs werd niet bekendgemaakt. Diana Shipping sloot een bijzonder goede overeenkomst met de verhuur van de Myrsini (82.100 dwt, 2010). Dit schip werd verhuurd voor een periode van zes maanden voor $ 27.750 per dag.

1 / 1
Diana Shipping heeft de Myrsini verhuurd voor 27.750 dollar per dag.

Diana Shipping heeft de Myrsini verhuurd voor 27.750 dollar per dag.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook