Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Ferus Smit levert Thun Equality op

EEMSHAVEN

Scheepswerf Ferus Smit heeft donderdag 20 mei de in Leer gebouwde tanker Thun Equality (bouwnummer 451) opgeleverd in het Julianabekken van de Eemshaven. Anderhalve week eerder was het schip uitgehaald bij de werf door de sleepboten Gruno IV en Watergeus.

1 / 1
De proefvaart van de Thun Equality had plaats tijdens onstuimige weersomstandigheden. (Foto Henk Zuur)

De proefvaart van de Thun Equality had plaats tijdens onstuimige weersomstandigheden. (Foto Henk Zuur)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook