Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Na proefwerkzaamheden kan laatste fase verruiming Twentekanalen beginnen

Almelo

Rijkswaterstaat is 25 mei begonnen met proefwerkzaamheden als onderdeel van de verruiming van de Twentekanalen. De proefvakken bevinden zich tussen sluis Delden en de gemeentekade Delden en op de zijtak naar Almelo aan de zuidkant van de Linschotbrug.

1 / 1
De Pluimpot gaat een belangrijke rol spelen bij de verruiming (Foto Rijkswaterstaat)

De Pluimpot gaat een belangrijke rol spelen bij de verruiming (Foto Rijkswaterstaat)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook