Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Kotug betreedt binnenvaartmarkt met elektrische duwboten

Leiden

Kotug begint een binnenvaartdivisie met elektrisch aangedreven duwboten. Het gaat om drie modellen in lengte variƫrend van 5,50 tot 22 meter uit de zogenoemde E-Pusher-serie. Kotug is nu wereldwijd vooral actief met sleepbootassistentie voor zeeschepen.

1 / 1
De CityBarge One van Kotug in actie in Leiden (Foto Kotug)

De CityBarge One van Kotug in actie in Leiden (Foto Kotug)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook