Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

[UPDATE] Ever Given blijft aan de ketting liggen in Suezkanaal

ISMAILA

Het containerschip Ever Given dat in maart een tijdlang het Suezkanaal blokkeerde blijft voorlopig nog aan de ketting liggen. Een Egyptische rechtbank oordeelde zondag dat het niet bevoegd was om te beslissen over de kwestie rond de inbeslagname, aldus een advocaat. Die verwees het naar een andere rechtbank die zich er op 29 mei over zal buigen.

1 / 1
ever given

ever given

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook