Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Royal Bodewes levert Elisa K. op

Eemshaven

Royal Bodewes in Martenshoek heeft 17 mei de Elisa K. (bouwnummer 735) opgeleverd aan K&T Holland in Farmsum (Alstership). Een week eerder werd de 26 maart te water gelaten Bodewes Eco Trader 5150 uitgehaald en naar de Eemshaven geassisteerd door de Bijmaslepers Gruno en Gruno IV.

1 / 1
Na een geslaagde proefvaart keert de Elisa K. terug naar het Beatrixbekken in de Eemshaven. (Foto Henk Zuur)

Na een geslaagde proefvaart keert de Elisa K. terug naar het Beatrixbekken in de Eemshaven. (Foto Henk Zuur)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook