Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

COV: ‘Investeer in spooraquaduct Van Harinxmakanaal’

Leeuwarden

Het Centraal Overleg Vaarwegen (COV) heeft demissionair minister Cora van Nieuwenhuizen van Infrastructuur en Waterstaat gevraagd mee te investeren in een spooraquaduct in het Van Harinxmakanaal in Leeuwarden. De groei van zowel het scheepvaart- als treinverkeer maakt dat er nu lange wachttijden ontstaan bij de spoorbrug. Voor het aquaduct is 126 miljoen euro nodig.

1 / 1
De spoorbrug HRMK over het Van Harnixmakanaal (Foto Google Maps)

De spoorbrug HRMK over het Van Harnixmakanaal (Foto Google Maps)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook