Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Schottel roerpropellers over de weg naar Istanboel

WISMAR

Schottel in Wismar aan de Oostzee heeft deze week twee roerpropellers van het type SRP 710 op transport gezet naar de Med Marine-werf in Istanboel. Daar worden ze ingebouwd in een sleepboot die bestemd is voor Kenia Ports Authority.

1 / 1
Een van de Schottel roerpropellers die over de weg van de Oostzee naar de Bosporus gaan. (Foto Schottel)

Een van de Schottel roerpropellers die over de weg van de Oostzee naar de Bosporus gaan. (Foto Schottel)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook