Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Royal IHC sluit zwaar 2020 af met dieprode cijfers

Kinderdijk

Royal IHC heeft het jaar 2020 afgesloten met flink meer verlies dan in 2019. Het was voor de scheepsbouwer een zwaar jaar met onder andere een overname en reorganisatie. Hierbij heeft de coronapandemie het bedrijf ook niet geholpen. Ondanks de slechte cijfers van dit jaar lijkt er aan het eind van 2021 een licht positief resultaat te wachten.

1 / 1
Royal IHC kende een zwaar 2020, maar is hoopvol voor 2021 (Foto Royal IHC)

Royal IHC kende een zwaar 2020, maar is hoopvol voor 2021 (Foto Royal IHC)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook