Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Jan De Nul voelt weinig van Coronacrisis

AALST

Ondanks de wereldwijde klappen van de Coronacrisis, heeft de Belgische Jan de Nul Group vorig jaar een solide omzet van 1,9 miljard euro gerealiseerd. Dat is weliswaar een daling ten opzichte van de twee miljard uit 2019, maar dat was een recordjaar.

1 / 1
De stagnatie in de baggeractiviteiten werd gecompenseerd door de aanleg van windparken. (Foto Jan De Nul)

De stagnatie in de baggeractiviteiten werd gecompenseerd door de aanleg van windparken. (Foto Jan De Nul)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook