Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Zeevrachtenmarkt: Wanhopige verlader betaalt 20.000 dollar voor een container

ROTTERDAM

Voor de capesizers stijgen de inkomsten nog, maar voor de panamaxen al een stuk minder. Volgens de Baltic Exchange stegen de inkomsten voor de capesizers tot $ 40.000 per dag. Daar steken de inkomsten van de panamaxen schril bij af met inkomsten van $ 22.000. De containertarieven blijven spectaculair hoog en stijgen nog verder.

1 / 1
Briese Schiffahrt kocht de Hansa Neuburg voor $ 1,7 miljoen.

Briese Schiffahrt kocht de Hansa Neuburg voor $ 1,7 miljoen.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (1)
  • j.hagens

    Goedkoop is toch duurkoop, en nog steeds hardleers, we moeten gewoon omschakelen en de producten weer in Europa maken, geen telefoons uit China maar in de E.U. produceren.

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook