Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Veel kijkers, geen kopers voor terminaluitbreiding Sines

SINES

De internationale aanbesteding van de uitbreiding van de containerterminal in de haven van het Portugese Sines heeft geen enkele inschrijving opgeleverd. Het plan, begroot op 642 miljoen dollar, bestaat uit het bouwen van een nieuwe terminal, Vasco da Gama.

1 / 1
De containerterminal in de Port of Sines. (Foto Port of Sines)

De containerterminal in de Port of Sines. (Foto Port of Sines)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook