Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Pilot met verruimde ligplaatsduur in IJhaven voor binnenvaart

Amsterdam

Binnenvaartschepen kunnen, in het kader van een pilot, vier weken in de IJhaven blijven liggen. Dit was eerst zeven dagen, maar is met drie weken verruimd. De pilot duurt tot januari 2022.

1 / 2
Binnenvaartschepen mogen niet meer 7 dagen, maar vier weken blijven liggen (Foto Port of Amsterdam)

Binnenvaartschepen mogen niet meer 7 dagen, maar vier weken blijven liggen (Foto Port of Amsterdam)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (1)
  • Industrie6d6

    Dat was eerst 7 dagen… Nou dat hebben ze er recent van gemaakt. Want als je voor 14 dagen betaalde mocht je 14 dagen blijven liggen. En nu moeten we blij zijn met het feit dat ze een pilot starten? Volgens mij is het een beetje de wereld op zijn kop!

    In het algemeen begin ik me steeds meer te storen aan hoe overheden met hun burgers omgaan. Steeds meer betalen voor minder. En maar geld over de balk smijten bij miljarden tegelijk. Getuige alleen al de slordige 5 miljard gemeenschapsgeld die bij VWS is verdwenen of waar geen verantwoording meer van te vinden is.

    M. Smitsman.

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook