Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Wereldprimeur ship-to-ship bunkering methanol in Rotterdam

ROTTERDAM

De eerste ship-to-ship bunkering van methanol ter wereld had vorige week plaats bij de Vopak-terminal in de Botlek. Het ontvangende schip was de 49.849 dwt metende tanker Takaroa Sun van het Canadese Waterfront Shipping. De brandstof kwam uit de binnenvaarttanker Evidence van TankMatch.

1 / 1
Een wereldprimeur in Rotterdam. De eerste ship-to-ship bunkering van methanol. (Foto Vesselfinder)

Een wereldprimeur in Rotterdam. De eerste ship-to-ship bunkering van methanol. (Foto Vesselfinder)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook