Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Stremming bij Marksluis tijdens vervangen besturingssysteem

OOSTERHOUT

De Marksluis bij Oosterhout, gelegen in het Wilhelminakanaal, is van maandag 31 mei tot en met vrijdag 4 juni gestremd voor de scheepvaart. Rijkswaterstaat laat de brug dan overzetten op afstandbediening.

1 / 1
De Marksluis in Oosterhout is meerdere dagen gestremd door onderhoud. (Foto Jeras)

De Marksluis in Oosterhout is meerdere dagen gestremd door onderhoud. (Foto Jeras)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook