Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Maritime Platform: In welke alternatieve brandstoffen moet ik investeren?

ROTTERDAM

Waterstof, LNG, methanol, ammoniak, batterij-elektrisch. Het gebruik van alternatieve brandstoffen is een van de oplossingen om bij te dragen aan de vermindering van de CO2 uitstoot. Hoe ver zijn ze in ontwikkeling? Welk alternatief heeft de toekomst? En hoe zorgen we voor een soepele overgang?

1 / 1
Future Proof Shipping komt praten over het inbouwen van waterstofcellen in het binnenvaartschip Maas. (Foto Future Proof Shipping)

Future Proof Shipping komt praten over het inbouwen van waterstofcellen in het binnenvaartschip Maas. (Foto Future Proof Shipping)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook