Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

KVNR: ‘Voorkom regionale klimaatmaatregelen’

ROTTERDAM

Europa moet niet eenzijdig een CO2-heffing invoeren voor de zeevaart. Zo’n ingreep zou vooral de welwillende reders treffen. Daarnaast biedt het grote uitstoters de mogelijkheid om via mazen in de wet de CO2-beprijzing te ontlopen. Dat is de boodschap van Nick Lurkin, hoofd Klimaat en Milieu bij de Koninklijke Vereniging voor Nederlandse Reders (KVNR).

1 / 2
Nick Lurkin, hoofd Klimaat en Milieu bij de KVNR. (Foto KVNR)

Nick Lurkin, hoofd Klimaat en Milieu bij de KVNR. (Foto KVNR)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook