Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Haven Moerdijk en KPN sluiten twintigjarige samenwerking voor 5G

Moerdijk

De haven van Moerdijk gaat fors investeren in betere telecomverbindingen. Samen met telecomconcern KPN werkt het haven- en industrieterrein de komende twintig jaar aan de aanleg van een 5G-netwerk. Daarnaast werken de twee partijen aan het uitbreiden van het glasvezelnetwerk.

1 / 1
Anja de Vos-Biemans van KPN (links) en Ferdinand van den Oever directeur Port of Moerdijk sluiten de deal (Foto Port of Moerdijk)

Anja de Vos-Biemans van KPN (links) en Ferdinand van den Oever directeur Port of Moerdijk sluiten de deal (Foto Port of Moerdijk)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook