Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Gerrit Krolbrug weer open voor scheepvaart, schip blijft aan de ketting

Groningen

De Gerrit Krolbrug in Groningen die door een aanvaring zwaar beschadigd raakte, is maandagavond weer opengesteld voor de scheepvaart. Ook beide loopbruggen zijn maandagavond weer openggegaan. Dinsdag gaat één loopbrug weer dicht wegens opruimwerkzaamheden, maar de andere blijft open voor voetgangers, meldt Rijkswaterstaat.

1 / 1
De werkzaamheden werden uitgevoerd door twee kranen van Mammoet en trokken veel bekijks (Foto Jaring Rispens)

De werkzaamheden werden uitgevoerd door twee kranen van Mammoet en trokken veel bekijks (Foto Jaring Rispens)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook