Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

50 miljard extra nodig voor renovatie bruggen en sluizen

Rotterdam

De komende 30 jaar is zeker 50 miljard euro extra nodig voor de renovatie en vervanging van verouderde bruggen en sluizen. Dat blijkt uit een TNO-rapport in opdracht van De Bouwagenda. Ook moet het beheer van kunstwerken veranderen om de vaarwegen politiek minder gevoelig te maken voor bezuinigingen.

1 / 1
Het Volkeraksluizencomplex is in 1967 gebouwd en in 1977 uitgebreid, het complex is nodig toe aan vernieuwing en verruiming (Foto Rijkswaterstaat)

Het Volkeraksluizencomplex is in 1967 gebouwd en in 1977 uitgebreid, het complex is nodig toe aan vernieuwing en verruiming (Foto Rijkswaterstaat)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook