Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

[UPDATE] Werkzaamheden Gerrit Krolbrug Groningen uitgelopen

GRONINGEN

De herstelwerkzaamheden aan de Gerrit Krolbrug in Groningen zijn uitgelopen. Rijkswaterstaat kreeg zondagavond te maken met een kleine tegenvaller toen er water in de drijver stroomde waar de brug op ligt. Daardoor blijft de vaarweg gestremd. Ook zijn er nog wat andere kleine problemen. ‘De grilligheid en ouderdom van de brug speelt ons parten’, aldus Rijkswaterstaat.

1 / 1
De herstelwerkzaamheden aan de Gerrit Krolbrug in Groningen zijn uitgelopen.  Foto RWS

De herstelwerkzaamheden aan de Gerrit Krolbrug in Groningen zijn uitgelopen. Foto RWS

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook