Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Maritieme sector kan uit innovatiefonds van 150 miljoen putten

DEN HAAG

Het kabinet maakt extra geld vrij voor onderzoek en innovaties naar schoner en slimmer vervoer. Het gaat om een pakket van 150 miljoen euro waar bedrijven en kennisinstellingen in de maritieme sector, auto-industrie en luchtvaart uit kunnen putten.

1 / 1
Er komt meer subsidie vrij voor innovaties in het vervoer. (Beeld uit archief)

Er komt meer subsidie vrij voor innovaties in het vervoer. (Beeld uit archief)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook