Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Europa’s grootste walstroomstation in Rostock

ROSTOCK

De cruiseterminal in het Duitse Rostock-Warnemünde beschikt sinds kort over de grootste walstroominstallatie van Europa. De 20 Megavoltampère (MVA) installatie kan twee cruiseschepen tegelijk van stroom voorzien.

1 / 1
De AidaSol aan de grootste walstroominstallatie van Europa in Rostock. (Foto Rostock Port/nordlicht)

De AidaSol aan de grootste walstroominstallatie van Europa in Rostock. (Foto Rostock Port/nordlicht)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook