Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Damen Shipyards en MO4 digitaliseren zeegangsgedrag

AMSTERDAM

Voor het transport van offshorewerkers of onderdelen zoals monopiles en turbines zijn offshorebedrijven afhankelijk van de weersomstandigheden op zee. Met name op de Noordzee heb je een beperkt window van een aantal maanden waarbinnen je werkzaamheden in relatieve rust kunt uitvoeren.

1 / 1
Met een goede dataset en een zogenoemde digitale tweeling wordt voorspelbaar hoe een schip onder elke omstandigheid beweegt. Foto Damen

Met een goede dataset en een zogenoemde digitale tweeling wordt voorspelbaar hoe een schip onder elke omstandigheid beweegt. Foto Damen

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook