Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Cruisewereld eist vaccinatiebewijs van passagiers

Rotterdam

Verplichte vaccinatie om op reis te gaan. De reisbranche wil er voorlopig niet aan, behalve de cruisewereld. Verschillende maatschappijen organiseren cruises waarvoor alleen maar mensen die geprikt zijn aan boord mogen, schrijft De Telegraaf.

1 / 1
De Norwegian Breakaway van Norwegian Cruise Line (Foto NCL)

De Norwegian Breakaway van Norwegian Cruise Line (Foto NCL)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook