Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

20 schepen vast voor beschadigde Gerrit Krolbrug Groningen

Er liggen zo’n 20 schepen te wachten voor de zwaar beschadigde Gerrit Krolbrug in Groningen. Rijkswaterstaat is zondagochtend vroeg begonnen met het weghalen van het aangevaren deel van de brug. Eerder dit weekeinde voer daar de Duitse tanker Bodensee tegen aan. De brug raakte zwaar beschadigd en is niet meer bedienbaar.

1 / 1
Rijkswaterstaat is zondagochtend vroeg begonnen met het weghalen van het aangevaren deel van de brug. Jaring Rispens

Rijkswaterstaat is zondagochtend vroeg begonnen met het weghalen van het aangevaren deel van de brug. Jaring Rispens

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (1)
  • alexia

    dat klop niet je kunt beter een oudere schipper hebben die zijn nog zuinig op het materiaal en de motor .de jongere schippers zitten de hele dag met hun gsm te spelen die letten niet op met varen .en ook geen respekt voor het materiaal

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook