Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Sluis St. Andries weer open voor scheepvaart

St Andries

Er is de afgelopen weken hard gewerkt om sluis Sint Andries weer open te kunnen stellen voor de scheepvaart. Sinds woensdagmiddag 17.00 uur 12 mei kunnen schepen weer van de Maas naar de Waal en vice versa via sluis St. Andries.

1 / 1
Sluis St. Andries is sinds half mei 2021weer open voor scheepvaart

Sluis St. Andries is sinds half mei 2021weer open voor scheepvaart

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook