Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Column BLN-Schuttevaer: Een nieuwe lente, een nieuw geluid?

GRONIINGEN

Volgens de kalender is het lente, maar terwijl ik dit schrijf is daar niet veel van te merken. De winterjas is beslist nog niet overbodig. Er valt nog net geen sneeuw, maar dat is het dan ook wel. De afgelopen aprilmaand was de koudste sinds 1970, las ik. Maar het kan zomaar zijn dat het al heel ander weer is wanneer u deze krant onder ogen krijgt.

1 / 1
BLN Klaar Kattouw P1000772

BLN Klaar Kattouw P1000772

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook