Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Zeevrachtenmarkt: Bulkers profiteren van Australische graanexport

ROTTERDAM

Australië heeft na een aantal slechte jaren nu een heel goed oogstjaar. Het continent exporteert grote hoeveelheden granen naar Indonesië, Vietnam, de Filipijnen, Japan en nog een aantal andere landen. De export naar China is nog wel steeds beperkt. China zou ontstemd zijn door opmerkingen van Australische kant over de oorsprong van het coronavirus.

1 / 1
De Griekse rederij Thenamaris kocht de VLCC New Creation en liet haar voor $ 37,5 miljoen opknappen.

De Griekse rederij Thenamaris kocht de VLCC New Creation en liet haar voor $ 37,5 miljoen opknappen.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook